Home
Aanbod
Makelaardij
Hypotheken
Verzekeringen
Budding BV
Contact
Budding BV > Regiobank

RegioBank

Budding BV is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie en zelfstandig adviseur van RegioBank. Ons doel is om onze klanten in Echteld en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst.

Wilt u uw financiële situatie eens tegen het licht houden? Wilt u advies over uw hypotheek, beleggingen, betaalrekening, sparen, verzekeringsportefeuille of een lening? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.


Wie is RegioBank?

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen zelfstandig adviseur. U wordt geholpen door deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen en uw taal spreken.

Betalen, sparen en beleggen: RegioBank biedt u gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank combineert praktisch alle moderne bankproducten met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Iemand dichtbij die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.  

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.


Onderdeel van SNS Bank N.V.

RegioBank is onderdeel van SNS Bank N.V. SNS Bank N.V. is één van de grotere financiële dienstverleners in Nederland met een compleet aanbod van bankproducten, beleggingsvormen en verzekeringen. RegioBank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date op het gebied van verzekeringen en financieringen.